Promovirani diplomanti Istarskog veleučilišta: 'Sami definirajte svoj uspjeh'

0

Zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić prisustvovala je 8. prosinca na svečanoj promociji III. generacije diplomanata Istarskog veleučilišta - Universita` Istriana di scienze applicate koja je održana u pulskoj Zajednici Talijana – Circolu.

„Diploma nije samo papir, već je puno više od toga. Profesori i asistenti dali su vam najveće bogatstvo, a to je znanje. Tijekom studija stekli ste teorijska i praktična znanja i vještine koje će vam olakšati put daljnjeg izrastanja. Danas ste simbolično zakoračili novim izazovima, na tom putu budite ponosni, vrijedni, inovativni, slijedite načela struke i njeguje temeljne moralne vrijednosti. Na najsvečaniji način završavate jednu važnu etapu u svom obrazovanju i čestitam vam na tome”, rekla je zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić.

Dekan Veleučilišta Daglas Koraca u prigodom obraćanju diplomantima je poručio neka u daljnjem životu sami definiraju svoj uspjeh.

„Budite ponosni na sebe, svoje diplome te na znanje i navike koje ste stekli. Želim vam uspjeh prema vlastitoj definiciji i da potpuno uživate u daljnjem životu. Neka vam ovaj dan i sve što ste naučili na Istarskom veleučilištu budu tek početak nečeg nevjerojatnog“, dodao je dekan Koraca.

Okupljenim diplomantima i svim uzvanicima u ime Istarske županije obratila se zamjenica župana Jessica Acquavita.

Tom je prigodom diplome primilo 25 diplomanata, koji su završetkom stručnog prijediplomskog studija Mehatronika i Politehnika te stručnog diplomskog studija Kreativni menadžment u procesima  na Istarskom veleučilištu - Universita` Istriana di scienze applicate, stekli zvanje prvostupnika inženjera mehatronike, stručnog prvostupnika inženjera politehnike i magistra ekonomije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

DJELATNIK/CA NA BENZINSKOJ POSTAJI

Do: 24.02.2024.

SOŠIĆI, ISTARSKA ŽUPANIJA

DJELATNIK/CA U PRODAJI

Do: 24.02.2024.

PAZIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

DJELATNIK/DJELATNICA U CALL CENTRU

Do: 24.02.2024.

BUJE-BUIE, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A RADNIK/CA U KUHINJI

Do: 24.02.2024.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA