U novoj pedagoškoj godini u pulskim vrtićima dvije nove skupine

0

Službeno je započela još jedna nova pedagoška godina te je u tri gradska vrtića – Dječji vrtić Pula, Dječji vrtić Mali svijet i Dječji vrtić – Scuola dell'infanzia Rin Tin Tin Pula – Pola krenulo ukupno 1.123 djece. Tako je u novu pedagošku godinu krenulo 829 djece vrtićke dobi i 294 djece jasličke dobi.

U Dječjem vrtiću Rožica u pripremi je otvaranje još jedne skupine za djecu jasličke dobi koja nisu mogli ući na upise, jer u trenutku upisa nisu imala navršenih godinu dana života. Nakon toga u planu je otvaranje još jedne skupine u mjesnom odboru Kaštanjer, gdje će se također smjestiti najmlađi kako bi roditelji mogli krenuti na posao.

Novost je i otvaranje 10-satnog alternativnog programa prema koncepciji Marije Montessori u područnom odjeljenju vrtića More, što će dodatno obogatiti kvalitetu ranog i predškolskog odgoja.

Krajem godine planira se krenuti u dogradnju Dječjeg vrtića Pula s dvije nove jasličke skupine i dogradnju kuhinje, dok je u pripremi projektna dokumentacija za izgradnju dva nova vrtića na Valmadama i Stoji, čime će se kapacitet gradskih vrtića povećati za oko 300 djece. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA