Pulski glumac: 'Nisam nikada svjesno bio u ljubavnom trokutu'

0
Marko Braić s kolegicama na setu (foto: RTL)
Marko Braić s kolegicama na setu (foto: RTL)

Mladi talentirani glumac Marko Braić rodom iz Pule ima jednu od glavnih uloga u novoj RTL-ovoj seriji, perjanici nadolazećeg jesenjskog programa. On je Alen Stošić, mamac za djevojke, ali i za džepove, što svoga oca, a što djevojke i direktora kluba u kojem igra nogomet. Samozatajan, ali i pomalo izgubljen mladić, zbog jednog će incidenta u tridesetim godinama svog života morati krenuti ispočetka, piše RTL.

"Lik mi se odmah svidio. S njime se mogu poistovijetiti i to je život koji želim artikulirati i komunicirati", rekao je Braić, koji seriju snima već nekoliko tjedana. Snimanja su započela sredinom svibnja, djelom su studijska, a djelom se odvijaju na terenu, u Zagrebu i Makarskoj. Posebno mu je drago što su s njim na setu i dvije kolegice iz studentiskih dana, glumice Tea Šimić i Nadia Cvitanović.

"Tea Šimić je bila godinu mlađa. Nadia i ja smo studirali zajedno. Već se dugo poznajemo i drago mi je da smo skupa u ovom projektu", rekao je, a pohvalio je i glumicu Ariju Rizvić s kojom trenutačno najviše vremena provodi na setu, piše RTL.

Budući da glumi Alena, čiji se život izokrene u tridesetima, pitali smo ga može li sebe zamisliti u toj situaciji te kako misli da bi se snašao.

"Ne, ne mogu. No, mogu suosjećati s njime jer ne bih nikako mogao zaboraviti glumu i krenuti u nešto sasvim drugo, i to onda kada ni sam ne znaš što. Nogomet mu je jedini svijet od njegove šeste godine i sad zamislite da ti se odjednom on sruši. Drago mi je da mogu utjeloviti taj lik. Da gledatelji vide djelić te problematike koja inače nije vidljiva", rekao je za RTL.

U priči se tematizira i ljubavni trokut, također nešto što su brojni iskusili. Braić je pak onaj tip glumca koji skriva svoj ljubavni život, no ipak priznaje: "Nisam nikada svjesno bio u ljubavnom trokutu. Nisam problematičan u tom kontekstu. Naravno, ljubavi uvijek ima, problema isto", rekao je za RTL.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA