Objavljen Javni poziv za dodjelu sredstava Zaklade za sport Grada Pula

0

Upravni odbor Zaklade za sport Grada Pula na temelju Zakona o zakladama, Statuta Zaklade za sport Grada Pula-Pola te Pravilnika o kriterijima i postupku dodjele sredstava Zaklade za sport Grada Pule 25. svibnja 2023. godine raspisao je Javni poziv za dodjelu novčanih sredstava Zaklade za sport Grada Pula.Novčana sredstava za 2023. godinu dodijelit će se za sljedeće sportske programe: Program ekipnog sporta, Program za sportaše pojedince (seniori), Program za darovite perspektivne sportaše (14 – 18 godina), Program za sve skupine sportaša i Program manifestacija i sportskih događaja.

Prijave na Javni poziv sa svim obveznim prilozima podnose se do 25. lipnja 2023. godine  isključivo u elektroničkom obliku korištenjem elektroničkog sustava prijavljivanja, putem e-prijavnica.

Kako bi mogao koristiti elektronički sustav prijavljivanja (e-prijavnice), svaki prijavitelj mora se prethodno registrirati. Registracija novih korisnika vrši se jednokratno. Pristupanje e-prijavnicama moguće isključivo s korisničkim imenom i lozinkom. Korisničko ime i lozinka kreiraju se prilikom registracije.

Registracija novih korisnika vrši se ovdje; E-prijavnice nalaze se ovdje. E-prijavnice i priloge nije potrebno ispisivati i slati u papirnatom obliku. Zaklada za sport Grada Pula naknadno može zatražiti od prijavitelja dostavu dokumentacije i u izvorniku.

Tehnička podrška vezano za e-prijave može se dobiti na e-mailu podrska@som-system.com i dostupna je isključivo u slučaju problema pri registraciji u sustavu i tehničkih poteškoća prilikom ispunjavanja i podnošenja e-prijava.

Sva pitanja u svezi ovog javnog poziva upućuju se isključivo elektronskim putem, slanjem upita na adresu elektroničke pošte: zaklada.sport@pula.hr. Tekst Javnog poziva i prateća dokumentacija dostupna je ovdje, priopćeno je iz Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA