planira se gradnja sportskih sadržaja

Uklanja se ruševni objekt u Revelanteovoj ulici

0

U četvrtak, 1. lipnja Grad Pula započinje s uklanjanjem stare drvene barake u Revelanteovoj ulici. Baraka je tlocrtnih dimenzija 37 x 9 metara i pokrivena je salonitom.

Nakon uklanjanja drvene barake, na prijedlog Mjesnog odbora Stoja, Grad Pula ugovorit će izradu projektne dokumentacije za izgradnju sportskih sadržaja, malonogometnog igrališta uz pripadajuće sadržaje, a dokumentacija se planira izradit do kraja godine. 

Projekt uklanjanja izradio je ovlašteni projektant Dalibor Dangubić, mag.ing.aedif iz Sinteza projekta d.o.o. koji će ujedno biti i nadzorni inženjer radova. Uklanjanje će se izvršit do razine prirodnog temeljnog tla, te će se nasipati kvalitetnim zamjenskim materijalom do nivoa okolnog terena.

Radove na uklanjanju izvodit će trgovačko društvo Roveria usluge, a vrijednost radova iznosi 20.000 eura bez PDV-a.

Predmetni zahvat rušenja financirati će se iz sredstava Proračuna Grada Pula, te dijelom iz donacija tvrtke Calucem u iznosu od 5.000 eura, koji u sklopu društveno odgovornog poslovanja tradicionalno podržava lokalnu zajednicu unutar svog dugogodišnjeg programa sponzorstva i donacija “Love 4 Community”, priopćeno je iz Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA