U pulskoj Fini besplatno savjetovanje građana o izlasku iz duga

0
Fina Pula
Fina Pula

Na adresi Fine u Puli, Giardini 5, građani mogu od 17. ožujka do 7. travnja 2023., svaki petak od 13:30 do 18:00 sati dobiti besplatne savjete koje pružaju neovisni stručnjaci.

Savjetovanje o izlasku iz duga za građane provodi se u sklopu EU projekta „Skok iz duga“, u organizaciji nositelja projekta Unije potrošača Hrvatske, udruge za financijsku inkluziju Padobran i BE-On savjetovanje kao partnera te u suradnji s Finom.

Nakon Splita, Rijeke, Osijeka i Čakovca besplatno privremeno savjetovalište sada je otvoreno i u pulskoj poslovnici Fine. U Zagrebu je savjetovalište otvoreno za građane svaki utorak i četvrtak od 10 do 14 sati u poslovnici Fine u Ulici grada Vukovara 70.

 

Individualno financijsko savjetovanje o izlasku iz duga iskustveno je potvrđeno kao jedan od najučinkovitijih načina rješavanja problema prezaduženosti. Savjetovanje će pružati neovisni stručnjaci prezaduženim ili potencijalno prezaduženim građanima s ciljem pronalaska najboljeg mogućeg načina za izlaz iz prezaduženosti. Ono može uključivati pružanje informacija o financijskim proizvodima i uslugama, planiranje i uravnoteženje budžeta, pomoć u postupku sklapanja nagodbi s vjerovnicima, pregovore s kreditorima i savjete u upravljanju računima.

Cilj savjetovanja je analiza financijskog stanja koja uključuje obradu svih potrebnih podataka i dokumentacije o prihodima, obvezama, vjerovnicima, ovršnim ispravama i slično. Ovisno o rezultatima analize, građani dobivaju konkretan savjet za pokretanje rješenja.

Najava dolaska nije potrebna, a ukoliko građani nisu u mogućnosti doći u radnom vremenu savjetovališta, za dogovor o terminu osobnog savjetovanja, te ostale informacije, mogu se javiti na broj 01 4844 877 ili putem e-maila padobran@padobran.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA