Gradonačelnik Zoričić posjetio firmu Benussi

0

U sklopu posjeta trgovačkim društvima koji posluju na području grada Pule i zapošljavaju veći broj osoba i kao takvi su okosnica pulskog gospodarstva, 13. ožujka je pulski gradonačelnik Filip Zoričić bio u posjetu trgovačkim društvima Benussi društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i Auto Benussi društvo sa ograničenom odgovornošću za trgovinu, usluge i turistička agencija kojih su predstavnici Silvano i Daniel Benussi.

Tvrtka Benussi d.o.o. osnovana je 1992. godine dok je Auto Benussi d.o.o. osnovan 2005. godine. Ova, za Pulu, značajna poduzeća srednje veličine zajedno broje 300-tinjak zaposlenih prema službenim podacima iz 2021. godine.

Tvrtka Auto Benussi d.o.o. ovlašteni je zastupnik i serviser osobnih i lakih teretnih vozila brendova: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Nissan, Jaguar i Land Rover.

Konstantnim praćenjem suvremenih trendova, ulaganjem u opremu i obuku kadrova te kvalitetnim i predanim radom povećava tržišni udio iz godine u godinu. 2015. godine preuzima zastupništvo za nova Renault i Dacia vozila. Porijeklo kapitala je 100 posto domaće.

U pratnji gradonačelnika u posjetu trgovačkom društvu Benussi bila je Vesna Sajić pročelnica Upravnog odjela za financije i gospodarstvo.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA