MNK Stanoinvest Futsal Pula pobjednik je Hrvatskog kupa

Gradonačelnik Filip Zoričić primio MNK Stanoinvest Futsal Pula

0

Nakon što je 20. veljače  ekipa Malonogometnog kluba Futsal Stanoinvest Pula u Zagrebu osvojila po prvi puta u povijesti naslov pobjednika Hrvatskog futsal kupa svladavši u finalu šibenske “Funcute” s 5-2, prigodan prijem za sportaše i članove Kluba upriličio je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

„Čestitam vam na ovom veličanstvenom uspjehu. Ponosan sam na vas i kao građanin i kao gradonačelnik. Zacrtali ste si jako dobar put kojim idete i moja podrška u tome je neupitna. Napravili ste u vrlo kratkom vremenu pravu sportsku priču i hvala vam na promociji našeg grada“, rekao je gradonačelnik Zoričić zaželjevši mladim nogometašima još puno uspjeha u daljnjim natjecanjima.

MNK Stanoinvest Futsal Pula, nakon što je na otvaranju sezone osvojio Superkup u Makarskoj, momčad Nijaza Mulahmetovića u Zagrebu je osvojila i drugi ovosezonski trofej. “Zeleno-žuti” su u finalu slavili protiv šibenskih “Funcuta” svladavši ih s 5-2.

Puležani su do naslova stigli pogocima Bernarda Difonza (19), Igora Osredkara (28, 38), Davida Mataje (27) i Nike Vukrmira (35).

Stanoinvest Futsal Pula klub osnovan 2016. godine. Aktualni je viceprvak države i sudionik ovosezonske Lige prvaka, a sada su došli do drugog trofeja sezone budući da osvojili i Hrvatski superkup, priopćeno je iz Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA