Luisa, Matteo i Brane u 12 sati ispirsali i istetovirali preko 70 ljudi

0

Ove su subote brojni ljubitelji tetovaže pokazali veliko srce i odazvali se hvalevrijednoj humanitarnoj akciji “Za žene”, koju je samoinicijativno pokrenuo Matteo Kociančić, pulski tatoo majstor, vlasnik tattoo studija HOOD INK, kako bi pomogao radu Kluba žena Gea Pula.

U DC Karlo Rojc bilo je 11. ožujka zaista živo i čekalo se u redu za željenu tetovažu. Tattoo majstori Matteo Kociančić i Brane Doričić te Luisa Del Bianco, koja je bila zadužena za pirsing, tijekom punih dvanaest sati uspjeli su tetovirati 27 i pirsati čak 46 posjetitelja, koji su pod organizacijskom palicom Noemi Delbianco bili raspoređeni po terminima.

 

Prikupljeno je nevjerojatnih 4.017 eura, a sav prihod namijenjen je Klubu Gea Pula koji provodi brojne programe i pruža psihosocijalnu podršku i rehabilitaciju ženama oboljelim i liječenim od raka dojke ali i drugih malignih bolesti. U opuštenoj atmosferi mladi su uz željenu tetovažu, dobili važnu poruku o važnosti preventivnih pregleda.

Vrijednost ove akcije je i u mogućnosti da se dopre do mladih djevojaka, osvijesti ih o problemu raka dojke od kojeg sve češće obolijevaju i mlađe žene i ukaže na nužnost redovitih  samopregleda dojki i preventivnih pregleda.

Tako su ovi divni mladi ljudi, Matteo Kociančić, Luisa Delbianco i Brane Doričić postali u pravom smislu riječi ambasadori Kluba Gea Pula. (Foto: Saša Miljević/PIXSELL)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA