Gradonačelnik Filip Zoričić na Kazališnom satu u INK

0

Gradonačelnik Filip Zoričić posjetio je Istarsko narodno kazalište – Gradsko kazalište Pula gdje su ga dočekali ravnateljica Gordana Jeromela Kaić s umjetničkim ravnateljem, dramskim pedagozima, glumcima i ostalim djelatnicima.

Dramski pedagozi Aleksandar Bančić, Marijana Peršić i Andrea Gotovina proveli su gradonačelnika kroz program Kazališni sat koji traje oko 45 minuta, a započinje u foajeu. Predstavili su mu rad Dramskog i Plesnog studija INK koji trenutno broji 190 članova različite životne dobi, od 1. razreda osnovne škole do odraslih osoba, te ga proveli kroz sve dvorane gdje se uvježbavaju programi i održavaju radionice.

Djelatnici INK tom su prigodom predstavili sve aktivnosti koje provode u kazalištu i proveli gradonačelnika kroz samu zgradu.

Ravnateljica Jeromela Kaić najavila je planirane investicije u 2023. u Velikoj dvorani Pietra Ciscuttija, nabrojala što je sve dosad napravljeno te što kazalište još čeka kroz nekoliko faza.

Gradonačelnik je imao prilike na sceni vidjeti i probu za najnoviju produkciju, Levan Beach Hotel, redatelja Jasminka Balenović čije će premijera biti u INK 27. ožujka u 20,00 sati, priopćeno je iz Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA