puljanka pobjednica masterchefa

Maja Šabić otvorila vrata svog stana. Govorila i o navodnoj ljubavnoj vezi

0
Maja Šabić (foto: InMagazin)
Maja Šabić (foto: InMagazin)

Tri tjedna nakon što je proglašena pobjednicom Masterchefa Maja Šabić morala se naviknuti na status zvijezde. A u njezinu stanu stoji stalni podsjetnik da je najbolja amaterska kuharica u Hrvatskoj, javlja Matea Slogar za InMagazin s kojeg prenosimo dio članka.

''Slegnuli su se dojmovi, mada se sve opet probudilo s prikazivanjem finala na televiziji. Taman mi je onaj period bio odličan kad sam došla već doma, znala sam da je to sve gotovo, a trebalo je dva mjeseca čuvati tajnu'', priča Maja Šabić. Čuvali su tajnu i njezini sinovi, a na pitanje je li sad najpopularnija mama u školi, Maja odgovara:

''Mislim da jesam, zadovoljni su, sretni, ponosni, stalno ih netko ispituje 'mama ovo, mama ono', tako da fora im je. Moram priznati da sam, kad sam došla doma, uzela pauzu od kuhanja... Samo da imamo za ručak i to je to'', priča Maja za InMagazin.

 

Sada će se ponovno uhvatiti ozbiljne kuhinje, i to gostovanjem u restoranu člana žirija Stjepana Vukadina u Trogiru... Među onima koji će kuhati bit će i Tihomir. Na šuškanja o njihovoj navodnoj ljubavnoj vezi Maja odgovara:

''To nema ništa više od pravog dobrog prijateljstva, povezuju nas sad već nekakvi zajednički poslovni projekti, tako da, nažalost, na žalost svih gledatelja i čitatelja, nema tu ništa sočno i masno'', kaže Maja koja je InMagazin provela svojom rodnom Pulom. Video pogledajte na InMagazinu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA