Zoričić u mjesnim odborima Stoja, Sv. Polikarp Sisplac, Veruda i Nova Veruda

0

U srijedu, 18. siječnja gradonačelnik Filip Zoričić nastavio je susrete s građanima po mjesnim odborima i to u MO Stoja, Sv. Polikarp – Sisplac, Veruda i Nova Veruda.

„Moj zadatak je pričati s ljudima i to je razlog mog dolaska u vaše mjesne odbore; da se susretnemo, da mi kažete što vas muči i da pokušamo pronaći rješenje“, rekao je gradonačelnik.

Građanke i građani mjesnih odbora informirali su gradonačelnika o nedostatku ulične rasvjete i parkirnih mjesta, potrebi postavljanja dodatnih usporivača prometa, obilježavanju pješačkih prijelaza te postavili pitanja o igralištu za djecu, stubama kod Mornaričke crkve te utvrdi Muzil.

Također, davali su i prijedloge o učestalosti odvoza papira i plastike, stavljanju nadstrešnica na autobusnim stajalištima te održavanju okoliša. U svrhu bolje informiranosti, građani Verude zatražili su postavljanje nove oglasne ploče na frekventno mjesto.

Gradonačelnik se zahvalio građanima na dolasku te najavio novi susret u njihovom mjesnom odboru za mjesec dana. U sklopu Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru, susreti s građanima u MO Štinjan, Veli Vrh, Busoler i Valdebek održat će se u četvrtak, 26. siječnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA