Zoričić u mjesnim odborima Gregovica, Monvidal, Kaštanjer i Vidikovac

0

Gradonačelnik Filip Zoričić je 17. siječnja nastavio započete susrete s građankama i građanima po mjesnim odborima te u sklopu Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru bio u mjesnim odborima Gregovica, Monvidal, Kaštanjer i Vidikovac.

„Dolazit ću u mjesne odbore svakih mjesec dana. Poanta je da dođete i pitate, a ja ću se pobrinuti da dobijete odgovore kroz mjesec dana. Cilj susreta je maksimalno ubrzati komunikaciju. Pitanja i odgovori će se stavljati na oglasne ploče u mjesnim odgovorima, a svakog tko je postavio pitanje i ostavio svoje podatke kontaktirat će djelatnici iz gradske uprave. Sve treba biti transparentno“, rekao je gradonačelnik Zoričić.

Građanke i građani mjesnih odbora informirali su gradonačelnika o nedostatku parkirnih mjesta, potrebi postavljanja dodatnih usporivača prometa i stupića, pješačkih prijelaza, rasvjetnih tijela, označavanje parkirnih mjesta bijelom bojom, postavili su pitanja vezano uz građevinski otpad kod bolnice (iskopi od gradnje), postavljanje optičke infrastrukture, psećem izmetu po ulicama, tematskom parku i igrališta za djecu, povezivanje okućnice uz zgradu, preregulaciju prometa, poboljšanju voznog reda autobusnih linija, noćnoj buci, galebovima, spremnicima za smeće, održavanju dvorišta i raslinja, tvrđave na Monvidalu i Vidikovcu, divljim životinjama u naselju, postavljanju kamera na prometnicama.

Gradonačelnik se svima zahvalio na dolasku i najavio susret za mjesec dana. Vjeruje da je ovo ispravan put te da će se puno brže rješavati postojeći problemi.

Večeras, 18. siječnja  u sklopu Grad(i)MO – gradonačelnik u vašem mjesnom odboru predviđeni su susreti s građankama i građanima u MO Stoja (16,00), Sv. Polikarp - Sisplac (17,00), Veruda (18,00) i Nova Veruda (19,00 sati).

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA