'Muljara na Kaštijunu'

Pulski HDZ poziva na smirenost i dijalog svih dionika

0

U problemu 'muljare' na Kaštijunu, oglasio se i pulski HDZ Pula, ali osim poziva na smirenost, nisu ponudili nikakav konkretan prijedlog. 

"HDZ Pula smatra da gospodarski rast Pule, Medulina i Istre nema alternativu, kao što ni održivi razvoj istih nema alternativu. Gospodarsko i održivo nužno moraju biti u ravnoteži i jednako vrednovati potrebe svih zainteresiranih, pogotovo obzirom da veliki broj naših građana svoju egzistenciju ostvaruje u sektoru turizma.

"Aktivno razmatramo sve opcije koje mogu doprinijeti konstruktivnom rješenju, zasnovanom na pravilima struke te tehnološkom napretku, unutar pravnog okvira, razumnih modaliteta financiranja te u suradnji s nadležnim tijelima Republike Hrvatske.

Pozivamo sve dionike da u međuvremenu zadrže smirenost i prionu nužno potrebnom dijalogu, da se postrani stavi ono ideološko i dnevnopolitičko te da se smirenom i argumentiranom raspravom iznjedri optimalno dobrosusjedsko rješenje na korist svih stanovnika kako Pule, tako i Medulina", poručili su još iz Gradskog odbora HDZ Pula.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ICA

Do: 30.06.2022.

LABIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA