Radio u pekari u Puli s krivotvorenom slovenskom iskaznicom

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave istarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim državljaninom Srbije i utvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo krivotvorenje isprave.

Naime, policijski službenici su 17. studenoga oko 4.40 sati prilikom rada u pekari na području Pule zatekli 51-godišnjaka koji im je na uvid dao slovensku osobnu iskaznicu na ime druge osobe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se radi o krivotvorenom dokumentu te da se muškarac njime služio od početka svibnja ove godine, kada je nezakonito ušao u Hrvatsku iz Srbije. Zbog nezakonitog boravka, protiv njega je pokrenut postupak sukladno Zakonu o strancima.

 

Također je utvrđeno kako je 51-godišnjak nezakonito, odnosno neprijavljeno radio u pekari na području Pule, o čemu će policija izvijestiti i nadležnu inspekciju rada.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 18. studenoga u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA