Istarska policija zaplijenila veću količinu marihuane i vatreno oružje

0

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave istarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom kojeg sumnjiče da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policijski službenici su operativnim radom i na temelju prikupljenih informacija, 16. studenoga u stanu na području Pule pronašli deset raznih pakovanja marihuane ukupno bruto težine 3.060 grama, te 0,75 grama kokaina i 2,85 grama hašiša.

 

Temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici obavili su pretragu te su tijekom kriminalističkog istraživanja utvrdili kako je muškarac nabavio drogu radi daljnje preprodaje.

Prilikom pretrage stana, kod osumnjičenog je također pronađen i pištolj marke „Crvena zastava“, sa ukupno 145 komada streljiva,  koji mu je oduzet sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana, te će biti pokrenut prekršajni postupak. Protiv osumnjičenog se po završetku kriminalističkog istraživanja podnosi kaznena prijava u redovnom postupku. (Foto: PU istarska)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

LONDINER/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA