po prvi put

ADAC dodijelio priznanje kampu Pineta Brijuni Rivijere 

0

Brijuni Rivijera, trgovačko društvo u vlasništvu Republike Hrvatske i Istarske županije, koje se bavi investicijskim i razvojnim projektima, ostvarilo je po prvi put prestižnu ADAC certifikaciju za Kamp „Pineta“, smješten u Fažani nasuprot otočja Nacionalnog parka „Brijuni“.

Kapacitet kampa je 1800 gostiju, a popunjenost proteklih sezona bila izrazito visoka. Inspektori ADAC-a detaljno su pregledali i testirali kapacitete Kampa te s dodijeljene 3* potvrdili kvalitetu Kampa.

 

„Iako smo primarno savjetodavno i razvojno poduzeće, posvećujemo veliku pažnju i našem turističkom segmentu u kojem uspješno poslujemo. U tom smislu djelujemo snažno i ambiciozno – neprestano ulažemo u kamping ponudu, svjesni da moramo biti što konkurentniji s obzirom na ciljna tržišta zapadne i srednje Europe, ali i na kvalitetu ostalih kampova u Istri koji su u samom svjetskom vrhu. Ovo nas potiče na to da u srednjem roku ostvarimo i sljedeću razinu ADAC certifikacije“,  istaknuo je predsjednik uprave poduzeća Ivica Butorac.

Brijuni Rivijera d.o.o. godinama posluje s neto dobiti, što ovo poduzeće čini izrazitim primjerom odgovornog poslovanja poduzeća u javnom vlasništvu. Butorac smatra da istinski izazovu poduzeću tek predstoje:

„Brijuni rivijeru vidim kao motor turističkog razvoja Pule, ali i šire – Istre. Ove godine smo debitirali na prestižnom Expo Real 2022, investicijskom sajmu u Münchenu, gdje smo razgovarali s predstavnicima ključnih investitora te dobili prijeko potrebnu povratnu informaciju koja će nam, vjerujemo, pomoći da uspješno realiziramo novu veliku turističku investiciju u Puli, a to je projekt Hidrobaze. Istra je raj na zemlji te kao takva zaslužuje najbolje – turistički sektor koji vuče naprijed, koji nameće trendove i, najbitnije, osnažuje lokalnu zajednicu, regiju u kojoj djelujemo te u konačnici i Republiku Hrvatsku“, zaključuje Butorac.

Poduzeću Brijuni Rivijera d.o.o. u 2023. predstoji suradnja sa nadležnim Ministarstvom prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine na pripremi i objavi otvorenog neobvezujućeg javnog poziva za projekt Hidrobaze čime se ovu lokaciju stavlja na investicijsku mapu Europe i svijeta.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA