Vodnjan

Franko Krajcar & Indivia u ugodnom ambijentu Parka kažuna

0
Franko Krajcar & Indivia
Franko Krajcar & Indivia

Franko Krajcar & Indivia nastupili su 24. lipnja na prekrasnoj i dojmljivoj lokaciji Park kažuna u Vodnjanu te publici ponudili prekrasnu glazbenu večer ispunjenu ugodnim zvukovima istarskog melosa i suvremenih glazbenih izričaja.

Pod sugestivnim osvjetljenjem, u intimnoj atmosferi i prisnoj komunikaciji s publikom, skladatelj i multiinstrumentalist Franko Krajcar, jedan od naših predstavnika globalnog fenomena world glazbe, izveo je u pratnji benda Indivia niz prepoznatljivih skladbi poput "Dojninolej" ili "Jobrni je jobrni", ali i pjesme drugih izvođača zaogrnute istarskim izričajem, uz mih, roženice ili violinu. Za to boljeg ambijenta od vodnjanskih kažuna, suhozida, trsa i crkvice, kao da nema.

 

Franko Krajcar i Indivia trebali su ovdje nastupiti već za Dan državnosti u svibnju, ali je koncert odgođen zbog kiše te je publika željna kvalitetnog glazbenog repertoara na svoje došla sada - u sklopu programa Vodnjanskog ljeta. Koncert je organizirao Grad Vodnjan, a djelatnici gradskog poduzeća Contrada uređenjem parka omogućili su posjetiteljima da i bosi uživaju u koncertu i u potpunosti se prepuste vibracijama glazbe i zemlje.

Park kažuna na samom ulazu u Vodnjan pokazuje se kao izvrsna kulisa za ljetna zbivanja pod vedrim nebom. Otkad je krenula njegova gradnja 2013., kao muzeja pučke graditeljske baštine na otvorenom, ovo je tek drugi koncert na ovoj lokaciji: početkom lipnja tu su koncert imali glazbenici pulske jazz scene. Tako se ovaj ugodni kutak definitivno nameće kao odličan prostor za manifestacije namijenjene probranoj publici željne dobre i ugodne glazbe.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KOZMETIČAR/KA - WELLNESS TERAPEUT/KINJA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA