Najveći hitovi Detoura na pulskom Kaštelu! Evo kad je koncert

0
Detour
Detour

Zagrebački pop sastav Detour najavili su svoj dolazak na pulski Kaštel u subotu, 2. srpnja!  Pod otvorenim nebom na mletačkoj tvrđavi u Puli, Detour će izvesti presjek svojih najvećih hitova nastalih u proteklih 15 godina i, kao svaki put dosad, rasplesati publiku pjesmama poput ‘Zaljubila sam se’, ‘Vikend’, ‘Daleko’, ‘Plešem sama’, ‘Mjesec’, ‘Srce veliko’ .

‘’Po prvi puta sviramo na prekrasnom pulskom Kaštelu i vjerujemo da će koncert pod zvijezdama biti poseban doživljaj za publiku i za nas. Najvažnije je da su se koncerti vratili, a Istrijani su se dosad uvijek pokazali dobrim domaćinima. Samo da nas vrijeme posluži, a za glazbeni doživljaj ćemo se mi pobrinuti, dolazimo s the best of repertoarom gdje ćemo uz naše dosadašnje uspješnice izvesti i pjesme novijeg datuma među kojima i aktualni singl 'Nekad je bilo bolje'. Puležanke i Puležani, vidimo se 2.7. na Kaštelu!", poručili su iz benda.

Ulaznice po early bird cijeni u prodaji su u sustavu Eventim.hr i na prodajnim mjestima Eventima po cijeni od 70 kn. Organizator koncerta je Mars koncerti.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA