Najavljen 1. Memorijalni turnir Dane Moravac

0
Na najavi 1. Memorijalnog turnira Dane Moravac
Na najavi 1. Memorijalnog turnira Dane Moravac

U pulskoj Komunalnoj palači 21. lipnja najavljen je 1. Memorijalni turnir Dane Moravac koji će se održati od 23. do 25. lipnja u organizaciji Domino Maling ekipe na igralištu Vidikovac.

„Na turniru će igrati 12 najboljih ekipa Istre. Nagradni fond turnira iznosi 20 tisuća kuna, od kojih za prvo mjesto ide 10 tisuća kuna, uz ostale brojne nagrade. Pozivam sve da nam se pridruže na igralištu na Vidikovcu i da svi zajedno navijamo“, rekla je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i mlade Ivana Sokolov.

Ovim će Grad Pula imati četiri jaka ljetna turnira gdje će se moći okupljati ljubitelji malog nogometa i obitelji s djecom, te uživati u nadmetanju najjačih pulskih ekipa.

„Osim novčanih nagrada, dijelit će se pehari za osvojena mjesta, te prijelazni pehar turnira koji će biti simbol turnira s tendencijom dugoročnog trajanja. Pored pehara, dodjeljivat će se i nagrade za najboljeg haklera, najboljeg strijelca i najboljeg golmana uz prigodne nagrade, kao što su večera za dvoje u restoranu, vožnja quadovima i vožnja supovima. Na završni dan turnira bit će organizirana nagradna igra s popularnim gađanjem prečke na kojoj će se dijeliti pregršt nagrada, a posebno ističemo dvije ulaznice za ADRIA SUMMER FESTIVAL, koji će se održati u Areni“, najavio je organizator i voditelj ekipe Domino Maling Stefan Živadinović.

Igrači Daniel i Dean Moravac su pohvalili upravu, vodstvo, trenera, igrače i cijelu ekipu koja je sudjelovala u Playoff-u Hrvatske u polufinalu i nažalost izgubila.

Turnir započinje u 18 sati, a raspored utakmica redom po skupinama može se pratiti putem Facebook stranice 1. Memorijalni turnir Dane Moravac i putem online aplikacije SofaScore "Memorijalni turnir Dane Moravac", koja će prikazivati rezultate.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA