Gradonačelnik Zoričić primio plivače Plivačkog kluba Arena

0

U pulskoj Komunalnoj palači gradonačelnik Filip Zoričić primio je plivače Plivačkog kluba Arena Natali i Antonija Žgombu, te njihove trenerice Katarinu Turčinović i Anu Lučić.

Gradonačelnik Filip Zoričić čestitao je Natali i Antoniju, predstavnicima plivačke reprezentacije gluhih koja djeluje u sklopu Hrvatskog sportskog saveza gluhih, na postignutim rezultatima, upornosti i predanosti u ovome sportu. Zaželio im je puno uspjeha na daljnjim natjecanjima i u životu.

Trenerice su upoznale gradonačelnika s radom plivačkog kluba Arena koji broji 280 članova. Pohvalile su Natali i Antonija, koji su zaista ozbiljni sportaši i razumiju što to znači plivanje, te ne izostaju niti s jednog treninga, a treniraju svaki dan, ponekad i dvaput dnevno.

Natali i Antonio Žgomba predstavljali su Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u plivanju za gluhe, nastupali su na Državnim i Regionalnim prvenstvima. Imaju jako visoka očekivanja i teže osobnim rekordima, a vrijedno će nastaviti s treninzima i ovoga ljeta jer im predstoji Regionalno prvenstvo, priopćeno je iz Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BARMEN/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA