Održan prijem za 'Gazelu'

0

Gradonačelnik Filip Zoričić u pulskoj Komunalnoj palači upriličio je prijem za tridesetak članica KSRG Gazela i njihove trenerice Dušku Kupres Duraković i Korinu Lajić, koje su se nedavno vratile iz Zagreba s Državnog natjecanja u ritmičkoj gimnastici s pregršt medalja.

„Jako sam sretan i ponosan na vas i na vaše odlične uspjehe. Čestitam vam u ime Grada Pule i svoje osobno. Hvala vam što promovirate naš grad“, rekao je gradonačelnik Zoričić. „Moramo istaknuti veliki uspjeh na Državnom prvenstvu u Zagrebu, gdje je seniorka, koja je nastupila po prvi put u apsolutnom programu, osvojila hvalevrijedan status sportašice“, rekla je trenerica Duška Kupres Duraković. Pohvalila se brojem od 250 članica, te trenericama– sutkinjama.

Svakodnevno se susreću s prostornim problemima, s obzirom na to da treniraju na tri lokacije, te u jednoj s nedovoljnom visinom dvorane i istovremeno s drugim sportovima. Gradonačelnik im je dao podršku Grada Pule, te izrazio nadu da će se u skoroj budućnosti postići uvjeti za gradnju sportskog kompleksnog centra, koji bi zadovoljio uvjete adekvatne sportske dvorane.

Iduće godine KSRG Gazela obilježava 30 godina postojanja, te su pozvale gradonačelnika na proslavu, priopćeno je iz Grada Pule.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHINJSKI/A RADNIK/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA

NOĆNI/A RECEPCIONAR/KA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR/ICA

Do: 30.06.2022.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2022.

RABAC, ISTARSKA ŽUPANIJA